✅Το νέο Πολυδύναμο Κέντρο – Δημοτικο Ιατρείο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας!

✅Χθες το απόγευμα παραδόθηκε προς χρήση στους κατοίκους της Αθήνας το νέο Πολυδύναμο Κέντρο – Δημοτικο Ιατρείο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας στα Πετράλώνα!
Μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα χαράς και συγκίνησης ανάμεσα σε φίλους και κατοίκους της 3ης Κοινότητας, εγκαινιάσαμε με το Δήμαρχο κ.Κώστα Μπακογιάννη τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του ολοκαίνουριου Δημοτικού Ιατρείου, το οποίο άμεσα ξεκινάει τη λειτουργία του!
Όλες οι υπηρεσίες του παλιού Δημοτικού Ιατρείου στην οδό Θεσσαλονίκης μεταφέρονται στο νέο κτίριο της οδού Πειραιώς, ενώ ολοκληρώθηκαν πρόσφατα νέες προσλήψεις στο πλαίσιο της μετατροπής σε Πολυδύναμο Κέντρο με ολοήμερη λειτουργία και στελέχωση με πλήθος επαγγελματιών υγείας και κοινωνικών επιστημόνων!
?ΔΩΡΕΑΝ Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με ιατρικές, αλλά και κοινωνικές υπηρεσίες για όλους τους κατοίκους ασφαλισμένους/ανασφάλιστους!
Πληροφορίες – Ραντεβού:
?3ο Πολυδύναμο Κέντρο – Δημοτικό Ιατρείο
(Πειραιώς 108 , Αθήνα)
⏰Ωράριο: 08:00-20:00
☎️Ραντεβού: 210 3427515 – 214 4088700
Δημοτικά Ιατρεία Δήμου Αθηναίων
#dimotikaiatreia #dimosathinaion #cityofathens #ygeia #Ιατρικές_Υπηρεσίες #Ψυχική_Υγεία #Κοινωνική_Υποστήριξη #municipalityofathens #Δήμος_Αθηναίων #AthinaPsila #athens