Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με τον Κ. Μπακογιάννη

Φίλοι και Φίλες ,

Η Αθήνα μας αλλάζει, η Αθήνα γίνεται καλύτερη. Σε μια απρόβλεπτη τετραετία με την παρουσία του Covid-19 να επηρεάζει καθοριστικά τη ζωή μας, η δημοτική αρχή έδωσε αποφασιστικές μάχες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ως μέλος της δημοτικής αρχής από το πόστο του Αντιδημάρχου Υγείας και Παιδείας τα πρώτα δυο χρόνια και αποκλειστικά υπεύθυνος για το τομέα της Υγείας τα τελευταία δυο, νοιώθω περήφανος για το έργο μας υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου μας Κώστα Μπακογιάννη!

Όπως με έχετε γνωρίσει αυτά τα χρόνια, το τηλέφωνο μου είναι πάντα διαθέσιμο για όποιον επιθυμεί να καταθέσει τον προβληματισμό του. Δεν θα με δείτε εύκολα σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όχι γιατί τις «σνομπάρω», αλλά γιατί ο χρόνος είναι ελάχιστος.Ζω στην Αθήνα,στους Αμπελοκήπους, όπου και γεννήθηκα, όποτε μοιράζομαι τους δικούς σας προβληματισμούς. Η ημέρα (και η νύχτα πολλές φορές) είναι μοιρασμένη μεταξύ του Αρεταίειου Νοσοκομείου, του ιατρείου και της διοίκησης των Δημοτικών Ιατρείων. Προσωπικός χρόνος ελάχιστος και ξεκούραση σπάνια. Όμως η ικανοποίηση τεράστια. Ειτε πρόκειται για μια έγκυο που φέρνει στον κόσμο το νεογέννητο παιδί της, είτε μια επιτυχημένη δύσκολη εγχείρηση είτε ακόμα και μια υπηρεσία ή δράση στα Δημοτικά Ιατρεία που ο κόσμος την αγκαλιάζει με υψηλή συμμετοχή! Να νοιώθεις ότι μπορεις να προσφέρεις στον συμπολίτη σου από οποιοδήποτε πόστο!

Πιστεύω θερμά στη δημιουργική δύναμη της αυτοδιοίκησης, που υπηρετεί τους πολίτες και αγωνίζεται για τη συνοχή και ανάπτυξη του κοινωνικού ιστού!

Για αυτό λοιπόν ζητάω για ακόμα μια φορά τη στήριξη σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Αθήνα Ψηλά του Κώστα Μπακογιάννη. Είναι τιμή μου να αποτελώ μελος της ομάδας νίκης του Δημάρχου μας και να απολαμβάνω της εμπιστοσύνης του για τις τωρινές και μελλοντικές μάχες μας για την Αθήνα, που ονειρευόμαστε!

Υπόσχομαι, χωρίς μεγαλοστομίες, πως θα συνεχίσω να ανταποδίδω τη δική σας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα είμαι καθημερινά μαζί σας ώστε να συζητάμε προβλήματα αλλά και λύσεις, για τα μικρά και μεγάλα θέματα της κάθε γειτονιάς, με σεβασμό, ρεαλισμό και αμοιβαία εκτίμηση!