Συνεχίζουμε Μαζί στην Αθήνα!

Από το Σεπτέμβριο του 2019, που μου ανατέθηκαν τα χαρτοφυλάκια της Παιδείας και των Δημοτικών Ιατρείων, υποσχέθηκα ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συμπολιτών μας και στην εμπιστοσύνη του Δημάρχου!
Τέσσερα χρόνια μετά, νιώθω πραγματικά ότι έδωσα τα πάντα προς αυτό το σκοπό! Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σε ευχαριστώ απεριόριστα για την ευκαιρία που μου έδωσες να βρεθώ στην πρώτη γραμμή δίπλα στον πολίτη! Με την υποστήριξή σου, καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας δημιουργώντας μια ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον του Δήμου Αθηναίων!

👉Ενδεικτικά αναφέρω τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, τον Κανονισμό λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών και φυσικά την ανάδειξη των Δημοτικών Ιατρείων σε βασικό πυλώνα της πρωτοβάθμιας υγείας!

🙏Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης καθεμία και καθένα ξεχωριστά από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημοτικών Ιατρείων και Παιδείας, που πίστεψαν στο όραμα μας και συνέβαλαν απεριόριστα στην πραγμάτωση των στόχων μας.

Στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση πάνω από 7.000 συμπολίτες αναγνώρισαν αυτή την προσπάθεια και με τίμησαν με την ανάδειξή μου στην 3η εκλόγιμη θέση του συνδυασμού Αθήνα Ψηλά, με τεράστια αύξηση του αριθμού των προσωπικών μου ψήφων!
Δυστυχώς, το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών μας περιορίζει στο ρόλο της αντιπολίτευσης.

Ακόμα όμως και από αυτό το πόστο να γνωρίζετε ότι θα συνεχίσω τον αδιάκοπο αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και κυρίως για να διασφαλίσω ότι όλα αυτά που πετύχαμε, δεν θα χαθούν!

Πάντα στη διάθεσή σας!

Πάντα μαζί σας!

Με αγάπη και σεβασμό,
Μανόλης