Σκέψου πριν ψηφίσεις

Η χώρα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Κύριο χαρακτηριστικό των καιρών η δημοσιονομική κρίση που σε συνδυασμό με τη γενικότερη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, την ανεργία, την κατάπτωση των ηθικών αξιών, τα προβλήματα της ασφάλειας και της μετανάστευσης έχουν προβληματίσει αλλά ίσως και απομακρύνει τον κόσμο από την ενεργό ενασχόληση με τα κοινά.

Για να δώσουμε μία νέα ρότα στη λανθασμένη φορά που έχουν πάρει σήμερα τα πράγματα, είναι αναγκαίο καταρχήν να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και να ευαισθητοποιηθούμε ξεκινώντας από την τοπική μας κοινωνία.

Αυτή τη φορά η ψήφος σας έχει περισσότερη αξία από ποτέ.

Και επειδή θα τολμήσω να σας τη ζητήσω για πρώτη φορά, σκεφτείτε ποιος είμαι:

  • Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής μας γιατί τα ζω και εγώ καθημερινά
  • Ασκώ ενεργά το επάγγελμα του Ιατρού. Είμαι αντίθετος στους μηχανισμούς και τα συστήματα και δεν βλέπω τη συμμετοχή μου στις εκλογές αυτές ως ένα εφαλτήριο για την ανέλιξη μου στο πολιτικό στερέωμα
  • Αν και νέος, έχω διοικητική εμπειρία σε ΑΙΡΕΤΕΣ διοικητικές θέσεις (Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών – Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ – Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Δήμου Αθηναίων)
  • Πιστεύω ότι για μία ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, χρειάζονται ΝΕΑ ΗΘΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΘΗΝΑ,
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ