Μανόλης Καλαμπόκας – Μιλάμε Καθαρά Αθήνα 2014

Πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται για το ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων θα ψηφίσουν στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ή σε άλλους τόνους, γιατί να ασχοληθούν με αυτές.

Η απάντηση είναι αυτονόητη κατά την άποψή μου: Με πολιτικό προσανατολισμό, να διαλέξουμε για Δήμαρχο αυτόν που, μαζί με τους συνεργάτες του, θα αποτελέσει την καλύτερη λύση για την Αθήνα του Αύριο. Να ασχοληθούμε με το πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού, με το βιογραφικό αλλά και την πολιτική ιστορία του κάθε υποψηφίου. Να διαλέξουμε πρόσωπα με αυτόνομη αναρρίχηση στον επαγγελματικό βίο, με ακλόνητη ηθική και αξιοπιστία τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλώ μαζί, όπως έκανα και στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, να προχωρήσουμε για την «Αθήνα, την Πόλη της Ζωής μας».

Η εμπιστοσύνη και η τιμή που μου επιφυλάξατε το 2010 είναι για μένα ο οδηγός ώστε, στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και πέρα από κάθε δυσκολία για μια καλύτερη Αθήνα στο σημερινό κοινωνικό τοπίο.

Όλα αυτά τα 3,5 χρόνια «Μιλάμε Καθαρά», μένοντας σε τακτική επαφή. Το 2014 σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια που ξεκινήσαμε.

Μανόλης Καλαμπόκας

Για την Αθήνα την Πόλη της ζωής μας