Ιδρυση Δημοτικού Ιατρείου στο 7ο Διαμέρισμα

Η δέσμευση του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη έγινε πράξη και με εισήγησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20/1/2020 αποφασίστηκε η ίδρυση Δημοτικού Ιατρείου στο 7ο Διαμέρισμα!

Με εισήγηση Καλαμπόκα το νέο δημοτικό ιατρείο στο 7ο διαμέρισμα του δήμου Αθηναίων

Σε δύο ακόμα ουσιαστικές ενέργειες για την ενίσχυση των δημοτικών Ιατρείων προχώρησε ο δραστήριος Αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας του Δήμου Αθηναίου και γιατρός στο επάγγελμα Μανόλης Καλαμπόκας, μετά από εντολή του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Μετά από εισήγηση του, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Δευτέρα, η δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου στο 7ο δημοτικό διαμέρισμα. Πλέον είναι θέμα χρόνου η υλοποίηση του, κάνοντας το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να υλοποιηθεί η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου για τη δημιουργία τοπικού Ιατρείου αλλά και για να υλοποιηθεί ένα από τα βασικότερα αιτήματα των κατοίκων του 7ου δημοτικού διαμερίσματος για τη δημιουργία τοπικού δημοτικού Ιατρείου.

Επιπλέον, με διαδικασίες ΑΣΕΠ προσελήφθησαν 13 νέοι γιατροί ορισμένου χρόνου οι οποίοι θα βοηθήσουν ουσιαστικά τα υπο-στελεχομένα μέχρι σήμερα δημοτικά Ιατρεία του Δήμου.