Επιλέγουμε τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

✅ Επιλέγουμε τα Δημοτικά Ιατρεία του #Δήμου_Αθηναίων για τη δωρεάν επίσκεψη σε ιατρό, νοσηλευτή ,διατροφολόγο,μαία και επισκέπτη υγείας, καθώς επίσης και για βασικές κοινωνικές υπηρεσίες, όπως ψυχολόγο, εργασιακό σύμβουλο, νομικό σύμβουλο και σύμβουλο κοινωνικής επιχειρηματικότητας!
?Καλωσορίζουμε την επαναλειτουργία του 5ου Δημοτικού Ιατρείου στα Άνω Πατήσια καθώς και τις νέες ειδικότητες στα παρακάτω Ιατρεία:
?Παθολόγος στο 3ο Δημοτικό Ιατρείο
?Οφθαλμίατρος στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο
?Επιπλέον σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προσφέρονται τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid19 σε όλα τα Ιατρεία, αλλά και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην 7η Κοινότητα (Πανόρμου 59 , 09:30-15:00, ☎️2106993487).
Αναλυτικά στους πίνακες οι ειδικότητες και υπηρεσίες, που προφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα Δημοτικά Ιατρεία κατόπιν ραντεβού στα αντίστοιχα τηλέφωνα.
?Οι κάτοικοι της Αθήνας έχουν αγκαλιάσει θερμά την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Υγείας στις δημοτικές μας δομές υγείας και τα τελευταία τρία χρόνια έχουν εκτελεστεί πάνω από 440.000 ραντεβού σε όλες τις ειδικότητες!