Εγκατάσταση ευφυούς συστήματος απολύμανσης του αέρα στα δημοτικά ιατρεία

✅Τα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας έχουν γίνει εδώ και τρία χρόνια σημείο αναφοράς στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην πόλη μας και χιλιάδες πολίτες προσέρχονται τακτικά για την κάλυψη βασικών αλλά και κοινωνικών αναγκών.

Για την περαιτέρω ασφάλεια και υγιεινή των δομών μας, εγκαταστήσαμε σε όλα τα ιατρεία συστήματα «ευφυούς» αποστείρωσης χώρου και καθαρισμού αέρα με χρηματοδότηση από πόρους του ΕΣΠΑ, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από αερόβιους ιούς, κορονοϊούς, βακτηρίδια και λοιπούς μολυσματικούς παράγοντες για τους δημότες και τους εργαζόμενους!

?Παράλληλα οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα κατά την επίσκεψη τους στα έξι Δημοτικά Ιατρεία να έχουν άμεση πρόσβαση στα δεδομένα ποιότητας του αέρα των χώρων εντός των Δημοτικών Ιατρείων σκανάροντας με το κινητό τηλέφωνο τον κωδικό QR στο πλαίσιο πληροφοριών κάτω από την κάθε συσκευή!

?Τα νέα συστήματα είναι πιστοποιημένα για προστασία έναντι ιογενών-μολυσματικών παραγόντων και με εξαιρετική αποτελεσματικότητα έναντι του ιού της εποχικής γρίπης και του SARS-Cov2(Covid-19)

Ενισχύουμε τις δομές υγείας του Δήμου Αθηναίων με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών για όλους!