Κοινωνικό Φροντιστήριο

Συνεχίζοντας για 8η χρονιά τον επιτυχημένο θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», που και φέτος κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους περισσότερους μαθητές που ήταν υποψήφιοι, ο #Δήμος_Αθηναίων θα παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο της Αθήνας, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
✅ Να σημειωθεί οτι ο #Δήμος θα προσφέρει δωρεάν το εκπαιδευτικό υλικό και αναλώσιμα κα θα σταθεί διαρκώς δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια.
📪 Όσοι εκπαιδευτές επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, καλούνται να αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου t.dia.viou.mathisis@athens.gr προκειμένου ακολούθως να διαβιβασθούν στην Συντονιστική Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για να αξιολογηθούν.
📍To Κοινωνικό Φροντιστήριο του #Δήμου_Αθηναίων και για την φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσει στις αίθουσες του 41ου Γυμνασίου Αθηνών, επί της οδού Πάτμου 11-13, Κάτω Πατήσια.
📞 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις απογευματινές ώρες από τις 16:00 έως και 21:00 στη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 2108624588 και τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικής Ηλικίας Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης 2132082924-923